Rıdvan Dilmen CHP'ye slogan verdi!

CHP yönetimi 'Şeytan' lakaplı Rıdvan Dilmen’in, 'Evet' kampanyasından hareketle anayasa referandumu sürecinde slogan buldu: "Şeytan'a uyma. Hayır de!"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP üst yönetimi, Dilmen'in kampanyasına karşılık, referandum sürecinde "Şeytan'a uyma. Hayır de!" sloganını ön plana çıkarma kararı aldı.  Bu sloganı ilk paylaşan da CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan oldu. Özkan'ın, Twitter'daki “Şeytan'a uyma. Hayır de” paylaşımı ise yoğun beğeni aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre, CHP kampanya boyunca, sivil toplum örgütleriyle birlikte halka neden ‘Hayır' oyu verilmesi gerektiğini anlatacak. Miting ve kapalı salon toplantılarında sadece Türk Bayrağı kullanılarak, “Bu parti değil memleket meselesi” mesajı da verilecek.

'Seferberlik' ilan eden CHP Genel Merkezi, “Bu dava, Türkiye için kaygı duyan herkesin davasıdır. Bu kampanya demokrasi isteyen herkesin kampanyasıdır” mesajını halka aktaracak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da kampanyada ön planda olacak. Mümkün olduğunca çok sayıda il ve ilçede mitingler ile salon toplantıları düzenlenecek. Tüm milletvekilleri ile parti örgütü kampanyada rol alacak.