'Isırma' tartışması Bahçeli'yi güldürdü

TBMM'de 'ısırılma' tartışması dün de devam etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tartışma sırasında kendini tutamadı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni anayasa görüşmelerinin devam ettiği TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasındaki gerginlikler perşembe sabahı kavgaya dönüşmüştü. Anayasa değişikliğinin 5. maddesinin oylandığı sırada CHP'li vekillerin protesto amacıyla kürsüyü işgal etmesiyle başlayan kavgada CHP'li vekil Fatma Kaplan Hürriyet darp edildi, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin'in burnu kırıldı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise bacağından yaralandı.

Muhammet Balta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM'de CHP'li Milletvekilleri tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım" demişti. Balta, kimin ısırdığının belirlenmesi için DNA testi de istedi. Sosyal medyada ise Balta'yı ısıran kişinin CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem olduğu iddia edilmişti. Eren Erdem ise sosyal medyada yayılan iddiayı sert bir dille yalanlamıştı.

bah4

İDDİALARA BAHÇELİ TEPKİSİ

Bir gün önce yaşanan gerilim TBMM'de anayasa değişikliği görüşmelerinin dünkü oturumunda da gündeme geldi. İktidar ve muhalefet milletvekilleri, 7. madde üzerinde konuşurken ısırma tartışması gündeme geldi. 'Isırık' tartışması yaşanırken MHP lideri Devlet Bahçeli gülmesine engel olamadı. Bahçeli yüzünü örterek güldüğünün görüntülenmesine engel olmaya da çalıştı.