Trafik sıkışınca Bakan Zeybekci taksiye bindi

İstanbul'da sıkışan trafik nedeniyle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci makam arabasına binemedi. Zeybekci, Katarlı mevkidaşı ile yapacağı görüşmeye taksiyle gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmet Bin Jassim Al Thani ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi. İstanbul'da yapılan görüşmeye Bakan Zeybekci, makam aracı yerine taksi ile gitmek zorunda kaldı.

CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16'ncı MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı. Katılımın yüksek olduğu fuarda otopark alanı tamamen doldu. Açılışta bir konuşma yapan Nihat Zeybekci, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmet Bin Jassim Al Thani ile yağacağı görüşme için fuardan ayrıldı.

Yoğun trafik nedeniyle Bakan Zeybekci'nin makam aracı otoparktan çıkamadı. İki korumasıyla birlikte caddeye çıkan Zeybekci, bir taksiyi binerek fuar alanından ayrıldı. Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi'de Katarlı Bakan Al Thani ile bir araya geldi. (İSTANBUL/DHA)