Erdoğan'ın suç duyurusuna Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

CHP PM bildirisi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin iki ayrı suç duyurusuna CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi: Erdoğan'ın da vatana ihanet edenlerin, terör estirenlerin yargılanmasını tıpkı bizim gibi istediğini görmekten memnuniyet duyuyoruz

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet gazetesine yönelik bildiri ve HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasının ardından yayınlanan CHP PM bildirisi için Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti'den gelen suç duyurularına ilk yanıt Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın da vatana ihanet edenlerin, terör estirenlerin yargılanmasını tıpkı bizim gibi istediğini görmekten memnuniyet duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün, CHP PM bildirisi hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulunmuştu.

ERDOĞAN: BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Erdoğan, Ankara'daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Kalkıp bildiriler yayınlamak suretiyle bu ülkenin Cumhurbaşkanına, bu ülkenin hükümetine saldırmak hiçbir siyasetçiye yakışmaz. Ondan sonra da ‘niye yargıya gidiliyor.’ Eee nereye gidilecek? Herkes haddini bilecek. Bu ülkede vatana ihanet edenlerin, terör estirenlerin avukatlığına soyunanlar bunun bedelini ödemek durumdalar, hesabını vermek durumundadır" demişti.

Kılıçdaroğlu: 3 örgüte destek verdilerKılıçdaroğlu: 3 örgüte destek verdiler

(HABER MERKEZİ)

Ak Parti ve Erdoğan'dan CHP bildirisi için suç duyurusuAk Parti ve Erdoğan'dan CHP bildirisi için suç duyurusu