'FETÖ'nün arazi alamadığı iki il var'

Fethullah Gülen cemaatinin sadece iki ilde kamu arsa ve arazisi alamadığı iddia edildi. İddia sahibi Gürsel Tekin'e göre bu iller Hakkâri ve Ardahan...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li Gürsel Tekin, 'FETÖ'nün kamu arazisi alamadığı iki il' olduğunu söyledi. Halk TV'deki 'Gizli Gündem' programına katılarak açıklamalar yapan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “FETÖ Hakkâri ve Ardahan hariç 79 ilde kamu arsa ve arazisine çökmüş. Belgeler ortada ama ben komisyona gitmem, isterse komisyon bana gelsin. Komisyon’un CHP’li üyeleri ayrı bir çalışma yürütmeli” dedi.

Tekin, hakkında mahkûmiyet kararı çıkan davada bilirkişi ve yargıcın FETÖ’den tutuklandığını hatırlatarak, “Ama onların da ailesi, eşi ve çocukları mağdursa, haklarını aramaya hazırım” diye seslendi.

'TÜRKİYE SUUDİLERLE ORTAK OLABİLİR'

Türkiye’nin en büyük özelleştirmesi Türk Telekom’un bedeli için alınan kredinin geri ödenemediğini anlatan ve Saudi Oger’in iştiraklerini satışa çıkarttığını aktaran CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ise, “Bu işin sonunda Türkiye Cumhuriyeti ile Suudi Arabistan devleti Türk Telekom’da iki ortak olarak kalabilir” dedi.