Süleyman Soylu: Kafasından geçirenin tokmağı kafasına indiririz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM açılış resepsiyonuna katıldı. Soylu, "ikinci darbe girişimi" iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'nin açılış resepsiyonunda,"ikinci darbe girişimi" iddialarıyla ilgili konuştu. Soylu, "Kim bu konuda kafasından bir şey geçiriyorsa, tokmağı kafasına geçiririz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'nin 26'ncı Dönem 2'nci Yasama Yılı açılış resepsiyonunda, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Soylu'ya, ikinci darbe girişimi iddiasına yönelik bir istihbaratın olup olmadığı soruldu.

15 Temmuz'un toplum üzerinde etki yarattığını söyleyen Soylu, "Bunun üzerinden sörf yapmak isteyenler olacaktır, ama Türkiye'de bizim görevimiz demokrasi ile milli iradeyi egemen kılmaktır. Kim bu konuda kafasından bir şey geçiriyorsa, Anadolu'nun güzel bir deyimi var; tokmağı kafasına indiririz. Hiç kimsenin bir endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

Gerekli tedbirlerin almanın görevleri olduğunu kaydeden Soylu, TBMM'den aldıkları yetkiyi kullanmaktan çekinmeyeceklerini belirtti. (DHA)