Jandarma 'müdürü' yeni yerinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını muhalefet partilerinin hiçbiri alkışlamadı. HDP Eş Genel Başkanları Genel Kurul'a katılmadı. Erdoğan ayrılırken Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin elini sıkmadı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA- AK Parti'lilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdiği Meclis açılışı heyecansız geçti. Cumhurbaşkanı'nın yaklaşık bir saat süren konuşmasının sonunda, Erdoğan'ı CHP, HDP ve MHP sıralarından kimse alkışlamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının genelini AK Parti grubuna seslenerek yaptı.

AK Parti'li Meclis Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Cumhurbaşkanı'nın konuşması boyunca ayakta bekledi.

Erdoğan Genel Kurul'dan ayrılırken, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli ile tokalaşmadı. Ancak giderken Bahçeli ile göz göze geldikleri dikkatlerden kaçmadı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan yeni düzenlemeyle, Jandarma Genel Komutanlığı, Genel Müdürlüğe dönüşmüştü. Bu nedenle Jandarma ve Emniyet Genel Müdürleri izleyici localarındaki bürokrat sıralarına oturdular.

CHP'Lİ TANAL: ATATÜRK RESMİ ORAYA ASILACAK!

Yeni yasama yılının açılışı için muhalefet kulisinden Genel Kurul'a giren, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a CHP'den Atatürk tepkisi geldi.

Kahraman, muhalefet milletvekilleriyle tokalaşırken CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal muhalefet kulisinden kaldırılan Atatürk resmi için, "Atatürk resmi oraya asılacak" diye çıkıştı. (DUVAR)