Ala görevi devretti: Allah'a şükürler olsun!

İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılan Efkan Ala, görevini Süleyman Soylu'ya devretti. Ala görevi devrederken sözlerine, "Bugünü bize bahşeden yüce Allah'a şükürler olsun" diyerek başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Efkan Ala, İçişleri Bakanlığı görevini Süleyman Soylu'ya devretti. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Ala, "Bugünü bize bahşeden yüce Allah'a şükürler olsun. Bu görevi bana tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu görevi yerine getirirken bana her zaman mesaileri ile destek olan birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Şehit olan arkadaşlarımız var, gazi olarak hayatını devam ettiren arkadaşlarımız var. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

'Ala, tutuklu valinin ifadesi yüzünden gitti''Ala, tutuklu valinin ifadesi yüzünden gitti'

Ala,  TBMM'ye parti teşkilatına ve millete de teşekkür ederken, Soylu'ya da, "Sayın Bakanım yeni göreviniz hayırlı olsun. Ülkemizin geleceği için sizin başarılı olmanızı temenni ediyorum" dedi. Soylu da Ala'ya teşekkür ederek, "Hukukun üstünlüğünden hiçbir dakika ayrılmayan bir Türkiye tablosu 21’nci asrın özetidir. Yine aynı zamanda devamlı demokrasisini yükselten Türkiye tablosu 21’nci asrın özetidir. Yine ortak vatan, tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet ve ifade etmek istiyorum ki vatanın bölünmez bütünlüğü ve huzur içinde yaşadığı bu anlayış Türkiye’nin 21’nci yüzyıl hikayesinin özetidir" dedi.

Efkan Ala neden gitti?Efkan Ala neden gitti?