Kılıçdaroğlu: Hükümet ne istiyorsa vermeye hazırız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 3 polisin yaşamını yitirdiği Elazığ saldırısı sonrası hükümete seslendi: "Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Elazığ'da 3 polisin yaşamını yitirdiği, 165 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete her türlü desteği vereceklerini söyledi.

"Yasa dediniz yasa. Anayasa dediniz anayasa her türlü imkanı sağladık" diyen Kılıçdaroğlu, şu açıklamada bulundu: "Elazığ'daki vahim olan olay gerçekten hepimizi son derece üzen bir olay. Bilgi almaya çalışıyoruz. Hep söyledim yine söyleyeceğim; terör kimden gelirse amacı ne olursa bütün siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hep birlikte lanetlemesi gereken bir olaydır.

Hükümete açık ve net bir çağrı yapıyorum. Terörü bitirmek için muhalefetten ne istiyorsanız vermeye hazırız. Bugüne kadar her şeyi verdik. Ama biz hükümetten bir şey bekliyoruz; ne istediyseniz biz size verdik, siz de lütfen terörü çözün. Mücadele ise mücadele yapın. Yasa dediniz yasa. Anayasa dediniz anayasa her türlü imkanı sağladık. Terör ile mücadele konusunda elimiz zayıf, güçsüz diye bir sorun olmamalı. Eliniz güçlü...Biz her türlü katkıyı yapmayı sürdüreceğiz."

(ANKARA-DHA)