Bilal Erdoğan: Cumhurbaşkanımız hakikaten çok yaman bir liderlik örneği gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu, Kayseri’de Atlı Okçuluk Şampiyonası'nı izlerken darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, darbe girişimi gecesi kendilerini en kötü senaryoya hazırladıklarını belirterek "Zaten babadan öğrendiğimiz de hep onlara hazırlıklı olmak. Cumhurbaşkanımız bizi o şekilde hazırladı. Allah ondan razı olsun" dedi.

Kayseri’nin Bünyan İlçesi'nde Atlı Okçuluk Şampiyonası'nı izleyen Erdoğan burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili konuşan Erdoğan “15 Temmuz gecesi bir darbe girişimi olduğunu anladığımız anda tabii ne yapmamız gerektiğini konuştuk. Bir yandan Cumhurbaşkanımızla olduğu yerde iletişime geçip onlarla ne yapmamız gerektiğini istişare ettik ve İstanbul'a gelmeye karar verince havayollarına ulaşmaya çalıştık. Tabi o zaman trafik kilitliydi ve bu şekilde havaalanına ulaşmaya çalıştık. Havaalanında bulunduğumuz dönemde güvenlik şartları maalesef çok iyi değildi. Cumhurbaşkanımız bütün riskleri göz önünde bulundurarak bu riskleri almak suretiyle hakikaten çok yaman bir liderlik örneği gösterdi"dedi. (DHA)

bilal-erdogan-cocuk