Türkeş ve Orhan Miroğlu'ndan Mardin teftişi!

Orhan Miroğlu ile birlikte Mardin'e giden Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, HDP'yi hedef aldı: O terör gelir seni de vurur, akıllı olmak lazım!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, bölgedeki gelişmelerle ilgili bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Mardin'e gitti. İlk olarak Mardin Valiliği'ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, burada AK Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu, Vali Mustafa Yaman, Vali yardımcıları ve kaymakamlar tarafından karşılandı. Türkeş burada yaptığı konuşmada "Çok şükür terörü hallettik" dedi.

Gazetecilere de gezisiyle ilgili bilgi veren Türkeş, "Mardin'i ziyaretimizdeki maksat; bölgemizdeki gelişmeleri yakından ve yerinden takip etmek. Burada yaşananlarla ilgili yerinde bilgi almak, hem vali, hem milletvekilleri, hem de sivil toplum örgütleri ve buradaki vatandaşlarımızla temaslarımız olacak. Aynı zamanda bölgede eksik kalan, yarım kalan, yapılması gerekenlerle birebir temasta bulunmak" açıklamasında bulundu.

Vezneciler patlamasını gerçekleştiren militanın cenazesine bazı HDP'li yöneticilerin de katılmasına da tepki gösteren Türkeş, "Kendi bölgen diye, 'kendi insanım' diye ve yahut, 'ben bunun ailesini tanıyorum, biliyordum' diye gidip terörü, teröristi övecek davranışların içinde bulunursan, yarın o terör gelir seni de vurur. Akıllı olmak lazım" dedi.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçti. Burada basına kapalı bir görüşme gerçekleştiren Türkeş, daha sonra sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü. (DHA)