Türkiye güzeli kadın kolları başkanı oldu

3 aydır boş olan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı koltuğuna Miss Turkey 2006 güzeli oturdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz mart ayında AK Parti genel merkezinin istifasını istediği Mediha Turgut'tan boşalan koltuğa Miss Turkey 2006'da Türkiye güzeli seçilen Seda Sarıbaş getirildi.

Sarıbaş'ın ataması partinin il başkanı Ömer Özmen tarafından duyuruldu. Özmen, "Seda Sarıbaş hanımefendi, Didim Belediye ve Aydın Büyükşehir Meclisi üyesi. Yaklaşık 3 aydır bekleyen kadın kolları atamamız gerçekleşti. Kendisine hayırlı olmasını diliyoruz. En kısa sürede il yönetimimizi yapılandırıp, Efeler ilçe kadın kolları başkanını da atayacağız. Aydınımıza ve partimize hayırlı olur inşallah" dedi.

Seda Sarıbaş ise aldığı görevin sorumluluğunu bildiğini belirterek görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını söyledi. Miss Turkey 2006 güzellik yarışmasında 'Veet Türkiye Güzeli' güzel seçilen Seda Sarıbaş, daha sonra Didimli işadamı Sedat Sarıbaş ile evlenerek Didim'e yerleşmişti. Biri kız, 2 çocuk sahibi olan Sarıbaş'ın eşi Sedat Sarıbaş da Ak Parti Didim İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alıyor. (DHA- Aydın)