Yıldırım: Tüm unsurlara gereken her şeyi yapacağız

İstanbul'un ardından bugün Midyat'ta düzenlenen bombalı saldırıları PKK'nin gerçekleştirdiğini söyleyen Başbakan Binali Yıldırım "Sadece terör örgütlerine değil içeriden dışarıdan onların sırtlarını sıvazlayan tüm unsurlara gereken her şeyi yapacağız" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım, dün Vezneciler saldırısında yaralananları tedavi gördükleri  Haseki Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım “Sadece terör örgütlerine değil içeriden dışarıdan onların sırtlarını sıvazlayan tüm unsurlara gereken her şeyi yapacağız" dedi.

Başbakan Yıldırım, konuşmasında özetle şunları söyledi:

"Nerede olursa olsun ister şehirde ister kırsalda terörü Türkiye gündeminden çıkması için canla başla askerimizi polisimiz korucumuz hatta vatandaşımızı canla başka gece gündüz bu mücadeleyi yapacağız.Sadece terör örgütlerine değil içeriden dışarıdan onların sırtlarını sıvazlayan tüm unsurlara gereken her şeyi yapacağız.

Midyat’ta bir bombalı saldırı gerçekleşti. Allah’tan alınan tedbirler sayesinde, bariyerler sayesinde çok çok büyük patlayıcı olmasına rağmen, tabi yaralılar oldu 30 civarında maalesef şu ana kadar teyit edilen şekliyle 1 polis 2 vatandaş olmak üzere 3 kaybımız var.Bu eylemleri yapan katil PKK örgütüdür. Bu bizi şaşırtmadı.Terörle mücadele kararlılık gerektiren bir şeydir."