Çatıya çıkan üç kadın Erdoğan'ın korumalarını alarma geçirdi

Çocuklarını da yanlarına alarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazı kıldığı caminin yanındaki 7 katlı binanın çatısına çıkan 3 kadın polisi alarma geçirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu gün 29'uncu Ahilik Haftası kutlamalarının gerçekleştirildiği Kırşehir'i ziyaret etti.

Resmi tören öncesi Ankara'dan helikopterle kente giderek Ahi Stadı'na inen Erdoğan'ı burada Vali Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilileri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geniş güvenlik önlemleri altında geldiği Kırşehir'de, programda olmamasına karşın Belediyeyi de ziyaret etti.

Erdoğan daha sonra cuma namazını kılmak üzere Ahmet Yesevi Camisi'ne geçti. cumhurbaşkanı'nın cuma namazını kıldığı sırada Fadime K., Arife P. ve Nazlı Ç. adlı kadınlar, çocuklarıyla caminin hemen yanı başındaki 7 katlı apartmanın çatısına çıktı.

Durumu gören Erdoğan'ın korumaları alarma geçerken, polisler çatıya çıkarak kadınlara ne istediklerini sordu. Kocası Mikail Ayaz K.'nın cezaevinde olduğunu söyleyen Fadime K. ve yanındaki 2 kadını polisler, "Seni Cumhurbaşkanımızla görüştüreceğiz' diyerek ikna etti. Daha sonra kadınlar çocuklarıyla birlikte çatıdan indirildi.

(DHA-Kırşehir)