Piyanist İklim Tamkan: Polis 'Şüpheli görünüyorsunuz' dedi, zorla gözaltı aracına bindirdi

Piyanist İklim Tamkan, kaybolan kedisini aramaya çıktığı sırada, polislerin GBT yaptığını ve zorla gözaltı aracına bindirildiğini anlattı. Tamkan, polislerin 'Şüpheli görünüyorsunuz' dediğini aktardı.

Fotoğraf: İKSV
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tamkan, dün akşam saatlerinde evden kaçan kedisini aramak için sokağa çıktığı sırada polis tarafından durdurulduğunu ve zorla gözaltı aracına bindirildiğini duyurdu. Tamkan, polislerin kelepçe de takmaya çalıştıklarını direnmesi üzerine araçtan indirildiğini söyledi. 

Tamkan, Twitter hesabından yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

 "Gece saat 10, ayağımda terlikler, sırıksıklam saçlar, duştan yeni çıkmışım ağlaya ağlaya üst sokağa gitmeye çalışıyorum. Kendi mahallemde taksiden indirildim, üstüm arandı, GBT yapıldı ve zorla gözaltı aracına bindirildim.

‘Ne sebeple?’ diyorum, ‘Şüpheli görünüyorsunuz’ diyor polis. ‘Ayağımda terlikler var, kedimi kaybettim diye ağlıyorum böyle saçmalık mı olur’ diyorum. ‘Hayır’ diyor adam inatla. İndirdiler araçtan arkadaşlar merak etmeyin. Sadece şikayet etmek için yazıyorum. Şu anda evimde güvendeyim. Ama kollarımdan tutup ittire ittire bindirdiler yani araca.

Kelepçe takmaya da kalktılar, itiraz ettim ‘Sebep ne sebep?’ dedim. ‘Hanımefendi lütfen zorluk çıkarmayın’ dediler. Verdikleri tek cevap bu. Akıl alır gibi değil gerçekten.

Direnince indirdiler, kendi aralarında da anlaşmazlık yaşadılar. Hepsi delirmiş bunların. Neyse, ben sonra ağlaya ağlaya kedimi aramaya devam ettim (çok şükür buldum). Teşekkürler Türkiye." (HABER MERKEZİ)

Etiketler iklim tamkan polis