Perinçek'ten HÜDA-PAR tepkisi: Akıl nerede, fikir nerede, oy nerede?

HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılma ihtimaline tepki gösteren Doğu Perinçek, "Umarım AK Parti ve MHP bu gafletten geri döner. Burada akıl nerede, fikir nerede, oy nerede?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HÜDA-PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılmasına tepki gösterdi. TV100'deki yayına katılan Perinçek, "Bölücülerin, bölücü terörü kutsayanları Millet Meclisi'ne getirilmesi, Türk milletinin ve devletinin geleceğine karşı son derece vahimdir" dedi. 

Perinçek şöyle devam etti:

“Umarım AK Parti ve MHP bu gafletten geri döner. Çok üzülerek belirtiyorum saat 15.00'te Numan Kurtulmuş'un HÜDA-PAR Genel Merkezi'ni ziyaret edeceğini öğrendim. Burada akıl nerede, fikir nerede, oy nerede? Hiçbir zaman bunu Türk milletine kabul ettiremeyeceklerdir. MHP’nin yaptığı çok şaşırtıcı. Böyle bir şeye nasıl evet diyorlar? PKK’ya evet demekle Hüda-Par’a evet demek arasında hiçbir fark yok. Birbirleriyle kavga ediyorlarmış. O kavgaları bölücülüklerini örtbas etmeye yaramaz.”

HÜDA-PAR, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı çıkartmayacaklarını açıklayarak Erdoğan'ı desteleyeceklerini belirtmişti. (HABER MERKEZİ)