Perinçek: İyimserlik ateşleyelim bu millete

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Adana'da konuştu: Omuzlarımızı yeni dönemin görevlerinin altına sokacağız. Zorlukları bu millete paylaştıracağız ve bereketi paylaştıracağımız döneme gireceğiz."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Vatan Partisi, Adana Yüreğir'e bağlı Zağarlı Mahallesi’ndeki bir çiftlik evinde "Zağarlı Üretim Devrimi Kurultayı" düzenledi.

Kurultayda konuşan Doğu Perinçek, "Yeni döneme hepimizin hazır olması lazım. Omuzlarımızı yeni dönemin görevlerinin altına sokacağız. Elimizi taşın altına sokacağız. Türkiye zorluklarla karşı karşıya, o zorlukları bu millete paylaştıracağız ve bereketi paylaştıracağımız bir döneme gireceğiz" dedi.
Perinçek, çiftçilerin elinin ekmek tuttuğunu, alınlarından ter damlayan çalışkan insanlar olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Çiftçisiyle, üreticisiyle, zanaatkarıyla, sanayicisi ve tüccarıyla üretenler bu ülkenin baş tacıdır. Başarıya ulaşacağız, iyimserlik taşıyalım. İyimserliği ateşleyelim bu millete, karamsarlıkla başarılacak hiçbir şey yoktur.

Geleceğimiz aydınlıktır. Geleceğimize güveniyoruz. Türk milletine ve Türkiye’nin üreticilerine sonuna kadar güveniyoruz." (AA)