Penaltıyı dışarı atan Muhammet Demir: Orada çok tuhaf hisler içindeydim

Göztepe maçında penaltıyı dışarı atan Muhammet Demir, "Çok tuhaf hisler içindeydim. Gösterdikleri fair-play üzerine onları küme düşürmek bize yakışmaz diye düşündüm. Sahada birlikte karar aldık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göztepe maçında, skor 1-1'ken fair-play için penaltıda topu dışarı atan Gaziantep Futbol Kulübü futbolcusu Muhammet Demir, maçın ardından açıklama yaptı.

Beinsports'a konuşan Demir, “Normal geçen bir maçtı ama son 5 dakikası çok tuhaf ve enteresandı. Çünkü Göztepe takımı en nihayetinde gol attı. Ama bunun üstüne takım küme düşecek olmasına rağmen gol atmamız için bize müsaade de ettiler. 1 dakika sonra da penaltı kazandık” ifadelerini kullandı.

“Bizim gol atmamıza izin vermeselerdi bence penaltı pozisyonu da penaltı da olmayacaktı” diyen Demir, “Orada çok tuhaf hisler içindeydim. Onların bize gösterdiği fair-play üzerine, onları burada küme düşürmek bize yakışmaz diye düşündüm. Kendi adıma böyle bir karar verdim, beraber karar verdik” şeklinde konuştu.

Muhammet Demir, “Bireysel bir karar mıydı, kulübeden gelen bir karar mıydı? Çünkü o sırada tribünler de 'dışarı' diye bağırıyordu” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Açıkçası biz takım içinde beraber bir karar aldık. Tabi her şey etken ama bilmiyorum biraz tuhaf, ben hala tuhaf hissediyorum. Ama hiç pişman değilim. Biz 3 puan için buradayız. Yönetimimizden, hocamızdan özür dilerim ama bunu yapmak zorundaydık, böyle hissettik, böyle karar verdik.” (HABER MERKEZİ)