Peker'den Tanrıverdi'ye: 'Silahlanın' çağrısını yapmam ortak karardı

Sedat Peker, SADAT ile ilgili "Korku iklimi yaratmak için silahlanın çağrısını yapmam ortak fikirdi. Kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik diyemezsiniz" iddiasında bulundu.

Adnan Tanrıverdi ve Sedat Peker
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü liderliğinden hakkında arama kararı çıkarılan Sedat Peker, SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin kendisi hakkındaki açıklamalarına yönelik, "Silahlanın' çağrısını yapmam ortak fikirdi, 'oluk oluk kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik' diyemezsiniz" iddiasıyla cevap verdi. 

Erdoğan hükümetine yakınlığıyla bilinen Adnan Tanrıverdi, dün Peker'le ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu. 

Tanrıverdi, dün Peker'in kendileriyle olan iddialarıyla ilgili, "Külliyede görevli iken, milli ve manevi değerlerinizin yüksekliğini ileri sürerek, görüşme taleplerinde bulunmuştunuz. Taleplerinizi kabul etmememin, ne kadar isabetli olduğunu bu gün daha iyi anlıyorum. Sizin gibi bir mafya elemanı ile benim ne alakam olabilir" iddiasını bulundu.

Tanrıverdi, "Ne yapıyorsak WEB Sitelerimizde Kamuoyumuzla paylaşırız" diyerek "Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri veya başka özel askeri şirketleri ile her hangi bir ilişki içine girmemiştir" açıklamasını yaptı. 

Sedat Peker bugün SADAT kurucusu emekli tuğgeneral Adnan Tanrıverdi hakkında yeni iddialar ortaya attı.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımda, Tanrıverdi'ye yönelik "Ülkede korku iklimi yaratmak için silahlanın çağrısını yapmam ortak fikirdi. Oluk oluk kan dökülme çıkışını yapacağından haberdar değildik diyemezsiniz. O tarihlerin birkaç gün öncesinde yaptığım görüşmelerin HTS kayıtları da ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. 

Peker tweetlerinin devamında şunları yazdı: "Bana suç örgütü lideri diyorsunuz. Madem ben suç örgütü lideriyim, baskı yapmayı bırakın ben de rahat rahat video çekeyim. Ben suç örgütü lideriysem, neden bu kadar korkuyorsunuz? Ayrıca hiç tanışmadığımızı, konuşmadığımızı söylemişsiniz. HTS kayıtları çıkarıldığında…

Biz telefonla konuşmuş muyuz konuşmamış mıyız zaten bu ortaya çıkacaktır. Bunların yok edilmesi zaten mümkün değildir. Ayrıca ben zaten bir yere görüşmeye gitmem. Yapımı herkes bilir. Beni temsil yetkisi olan arkadaşların sizinle kaç kere görüştüklerinin, ayrıca sadatın…"

Sedat Peker "Suriye’de varsınız. Şanlı askerlerimiz, polislerimiz mücadele veriyor. Onlar sadece maaş alıyor, şehit oluyorlar, siz tüm gelir kaynaklarını çalıyorsunuz. Libya’da varsınız, yine aynısı. 22 küsür ülkeye eğitim verdiğinizi söylemişsiniz" dedi. (HABER MERKEZİ)