Pedro Pascal, 'The Mandalorian'dan ayrılabilir

Pedro Pascal’ın yaratıcı farklılıkların ya da dizinin yönündeki bir değişiklikler nedeniyle Star Wars dizisi 'The Mandalorian'dan ayrılacağı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Pedro Pascal'ın Star Wars evreninde geçen 'The Mandolorian' dizisinden ayrılabileceği iddia edildi. Oyuncunun yaratıcı ekiple yaşadığı sorunlar nedeniyle dördüncü sezonda yer almayabileceği ve üçüncü sezon finalinde karakterinin ölebileceği belirtildi. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Pascal’ın işi bıraktığına dair söylentiler 6 Nisan’da The Hot Mic podcast’inde tartışıldı. Bölümde muhabir Jeff Sneider, The Mandalorian’da baş yapımcılar Jon Favreau ve Kathleen Kennedy arasında yaratıcı farklılıklar yaşandığını iddia etti. 

'PEDRO PASCAL'IN CANLANDIRDIĞI DJARIN, ÜÇÜNCÜ SEZONDAN SONRA GERİ DÖNMEYEBİLİR'

Sneider, Pascal’ın 'The Mandalorian' ikinci sezon sırasında Disney ile büyük bir "sorun" yaşadığını da öne sürdü. İddiaya göre Pedro Pascal’ın üçüncü sezonun büyük bölümünde sette olmamasının ve rolünün bu kadar öne çıkmamasının nedeni buydu. Sneider’ın kaynaklarına göre Pascal’ın canlandırdığı Djarin üçüncü sezondan sonra geri dönmeyebilir; diziden çıkarılabilir ya da sezon finalinde ölebilir.

'The Mandalorian’ın yönetmeni Rick Famuyiwa da Djarin karakterinin artık Mandalorian bile olmadığını söyledi. Famuyiwa, "Bence dizinin yolculuğunda ilginç olan da buydu ve şimdi bu noktaya geldiğimize göre, bu başlık ne anlama geliyor? Bu noktada Mandalorian kim? Bence herhangi biri olabilir. Bence birçok yönden tanımlamaya çalıştıkları şey de bu, Mandalorian olmak ne anlama geliyor?" dedi. 

Pedro Pascal’ın The Mandalorian’dan ayrıldığına dair resmi bir doğrulama yapılmadı.