Paul Mescal, müzikal uyarlamasının başrolünde: Çekimler 20 yıl sürecek

Mescal, Richard Linklater yönetmenliğindeki "Merrily We Roll Along" müzikalinin uyarlamasında başrolü oynayacak. Filmin çekimleri 20 yıllık bir süreye yayılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Aftersun" ve "Normal People" yapımlarıyla tanınan oyuncu Paul Mescal, Richard Linklater'ın yeni filmine dahil oldu. Mescal, Stephen Sondheim'ın müzikali "Merrily We Roll Along"un uyarlamasında New York'taki tiyatro kariyerini ve tüm arkadaşlarını Los Angeles'ta film çekmek için terk eden Broadway bestecisi Franklin Shepard karakterine hayat verecek. 

Beyazperde'nin Above The Line'dan aktardığına göre, 2019 yılında, filmin ters kronolojik sırayla çekileceğini belirtilmişti. Yani çekimler, hikâyenin ele aldığı gibi 20 yıllık bir süreye yayılacak.

'HİKÂYENİN HAKKINI VERMENİN TEK YOLU'

Linklater 2019'da New York Times'a yaptığı açıklamada, "Merrily'yi ilk kez 80'lerde gördüm ve ona aşık oldum ve önümüzdeki 20 yılı geçirmek için bir Sondheim müzikalinin dünyasından daha iyi bir yer düşünemiyorum. Bu çok yıllık deneyime kolay kolay girmiyorum ancak bu hikâyenin hakkını filmde vermenin en iyisi, belki de tek yolu bu gibi görünüyor" demişti. 

Linklater'ın "Boyhood" filminin çekimleri 12 yıl sürdü ve film altı dalda Oscar'a aday gösterildi.