'Patron' yeni bir Breaking Bad dizisi istiyor

Breaking Bad dizisinde canlandırdığı uyuşturucu patronu rolüyle tanınan Giancarlo Esposito, Gus Fring karakterine odaklanan bir spin-off projesi istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Better Call Saul, The Mandalorian ve The Boys'ta kötü adamı oynayan Giancarlo Esposito, canlandırdığı Gus Fring karakterine odaklanan bir spin-off projesi istediğini açıkladı.

Esquire'a röportaj veren Esposito, Breaking Bad'deki zamanından ve serinin Gus Fring'e odaklanan bir spin-off projesi için oluşan fikrinden bahsetti. Esposito, Breaking Bad'de acımasız bir iş insanı ve uyuşturucu patronunu canlandırmıştı. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Esposito, “Gus'ın nereden geldiğine dair tüm bu hikayeyi kafamın arkasında saklıyorum. Gus'ın siyasi dünyaya yakın olduğunu hissediyorum. Ve emri geldi. O bir askerdi. Ordu dışında gözlem yapma yeteneği kazandı. Takip edemezsen liderlik edemezsin… Kafamdaki hikayede askeri bir hükümette yüksek görevdeydi. Orada kalıp ülkeyi yönetebilirdi. Ona teslim edildi ama kendisine verilen ne olursa olsun, kendi adamı olmak ve kendi gücünü bulmak için farklı bir yol seçti. Bu onun seçtiği şey" dedi.

DİZİNİN ADINI BİLE BELİRLEDİ

Esposito, fikrine daha fazla meşruiyet katmak için aklında bir başlık bile belirlemiş: The Rise of Gus. Altıncı sezonda Esposito, yapacak çok işinin olduğunu söyledi. Bu nedenle, Gus'ın ilk günleri olmasa da Breaking Bad öncesi hakkında daha fazla şey öğreneceğiz gibi görünüyor.

Better Call Saul, Mart 2021'de çekime başlarsa, bölümler yılın ikinci yarısında AMC'de yayınlanmaya başlayabilir.

Esposito şu günlerde The Mandalorian ve The Boys dizilerinin son sezonlarında izleyicilerle buluşuyor.