Murat Sancak: Kluivert ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağız

Adana Demirspor'un görüşmeler yürüttüğü teknik direktör Patrick Kluivert, İstanbul'a geldi. Kluivert görüşmelerin henüz sona ermediğini fakat anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor'un teknik direktörlük görevi için görüştüğü Patrick Kluivert, İstanbul'a geldi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Hollandalı teknik adam, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, daha imzaları atmasalar da anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi.

Kluivert, Adana Demirspor'un ligde dördüncü olarak büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, "Özellikle son iki senede çok iyi bir iş çıkardılar. Onları daha iyi bir konuma getirmek istiyorum. Güzel bir iş çıkarmak ve Türk futboluna katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.

Kluivert, kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Daha sonra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Patrick Kluivert, A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. 

Kluivert'ın başarılı olacağına inandığını söyleyen Sancak, "Hem Türk futboluna hem Adana Demirspor'a çok şeyler katacağına inanıyorum. Hemen hemen bitti sözleşmemiz birazdan imzalayacağız. Sözleşme 2+1 yıllık ama ben şunu söyledim: İnşallah seninle yıllar boyunca çalışalım. O da çok iddialı, hedefleri olan bir insan. Transferle ilgili de bugün biraz görüştük" dedi.

Patrick Kluivert ise "Burada olduğum için çok mutluyum. Adana Demirspor, Süper Lig'e çıktığından beri çok iyi işler yaptı. Ben de kendi tecrübelerimi, birikimlerimi takıma aktarıp umarım çok daha başarılı hale getirebiliriz takımı" diye konuştu.  (HABER MERKEZİ)