Parktı, otopark oldu şimdi tekrar yeşil alan: 'Milletin parası bu kadar bol mu?'

Niğde Belediyesi’nin önündeki yeşil alanın önce otoparka sonrasında da tekrar yeşil alana çevrilmesi için milyonlarca lira harcanmasına CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem isyan etti.

Niğde Belediyesi önündeki yeşil alan beton dökülerek otoparka çevrildi
Google Haberlere Abone ol

NİĞDE - Niğde Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye binası önünde bulunan yeşil alanı tepkilere rağmen otopark yaptı. Otopark yağmur ve kar suyu sızdırdığı için bir kez daha sökülüp tekrar yapıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Emrah Özdemir ise otoparka dönüştürülen alanı, yeniden eski haline getirmek için çalışmalara başladı.  

Niğde Belediyesi önündeki yeşil alanın otoparka dönüştürüldükten sonraki hali

‘MİLYONLARCA LİRA HARCADINIZ’

Belediye önündeki çalışmaları inceleyen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, belediyenin otoparkı yeşil alana çevirme işini 11 milyon liraya ihale ettiğini söyledi. Duruma tepki gösteren Adem, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e çağrıda bulundu. Ağaçların kesildiği dönemde Emrah Özdemir’in AK Parti il başkanı olduğunu ve duruma sessiz kaldığını söyleyen Adem şöyle konuştu: “Sayın Niğde Belediye Başkanı Özdemir, buralar senin il başkanlığı döneminde yeşil alandı, ağaçlar vardı. Güzel bir alandı. İnsanlar gelip, burada dinleniyordu. O dönemde ağaçların kesilmesine sesini çıkarmadın. Buraya otopark yaptınız. Milyonlarca lira para harcadınız. Düzen aldıramadınız. Şimdi üzerine beton attırıp, betonları sıyırıp, tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsunuz ve 11 milyon liraya ihale ettiğin bilgisini aldım. Yazık değil mi? O zaman neden ses çıkarmadın ağaçların kesilmesine? Şimdi tekrar yeşil alana çevirmeye çalışıyorsun. Bu milletin parası bu kadar bol mu? Bu milletin parasını buralara heba etmek, yazık değil mi? Bence, başka şekilde değerlendirilmeli. Yazık çünkü. Şu hale bak.” (DUVAR)