Parkta katledilen kadının ağabeyi: Daha önce de bıçakla saldırdı

Ataşehir'de bir parkta boşanma aşamasında olduğu erkek Tuncay Kılıçin tarafından bıçakla katledilen Sema Kılıçin'in ağabeyi konuştu: "En ağır cezayı almasını istiyorum."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tuncay Kılıçin ile boşanma aşamasında olan Sema Kılıçin, hukuki işlemler için 6 Mayıs'ta adliyeye gitti. Adliye çıkışı Tuncay Kılıçin ile konuşmak için  parka giden Sema Kılıçin, Tuncay Kılıçin tarafından yanında getirdiği bıçakla saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Sema Kılıçin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

DHA'nın haberine göre, Sema Kılıçin'in cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan ağabey Hikmet Ersin, "Tartışma olmuş, babamın evine gitmiş. Çocuklarıyla ayrı kalmaya dayanamayınca geri gitmiş. Boşanma süreci var. Dava açmışlar iki tarafta. Kardeşim avukata gidiyor. Adliyeden geri gelişte eve giderken planlı bir şekilde parka zorla götürüyor. Orada da bıçaklayıp öldürüyor. Şikayet edildi daha önce. 1 hafta 15 gün öncesinde karakola gidiyorlar. Yine bıçaklı bir saldırı oluyor dilekçe veriyorlar. Evi basıyor. En ağır şekilde ceza almasını istiyorum" dedi.

Sema Kılıçin'in cenazesi Ataşehir Müminderesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. (HABER MERKEZİ)