Paris'te ses bariyerini aşan savaş uçağı panik yarattı

Fransa'nın başkenti Paris'te, bir savaş uçağının ses bariyerini aşması sonucu büyük bir panik yaşandı. Polis, iddia edildiği gibi bir patlama meydana gelmediğini açıkladı. Fransa Savunma Bakanlığı ise ses bariyerini delen savaş uçağının, temas kurulamayan bir ticari uçağa yardım için acilen kaldırıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın başkenti Paris'te, bir savaş uçağının ses duvarını aşması sonucu büyük panik yaşandı. Parisliler kentin her yerinden duyulan sesi başta patlama zannederken, uluslararası haber ajansları da haberi 'kentte patlama meydana geldiği' bilgisiyle geçti.

FRANSIZ POLİSİ: PATLAMA YOK

Fransız polisinden yapılan açıklamadaysa bir patlama yaşanmadığı, bir savaş uçağının ses bariyerini aştığı belirtildi. Vatandaşlardan acil telefon hatlarını kilitlememeleri istendi.

FRANSA SAVUNMA BAKANLIĞI: TİCARİ UÇAĞA YARDIM İÇİN KALKTI

Fransa Savunma Bakanlığı ise ses bariyerini delen savaş uçağının, temas kurulamayan bir ticari uçağa yardım için acilen kaldırıldığını açıkladı. Uçağın ses bariyerini delmek için bakanlıktan izin aldığı da belirtildi.

TENİS TURNUVASINDA PANİK

Tanıklar sesin tüm Paris'te ve banliyölerinde yankılandığını söylerken, Fransız Açık Tenis Turnuvası'nda ses sırasında yaşanan şaşkınlık da kameralara yansıdı. (DIŞ HABERLER) 

 

Etiketler Fransa PAris patlama