Özlem Zengin'den Hasan Bitmez için taziye mesajı: Mekanı cennet olsun

AK Partili Özlem Zengin, Meclis'teki konuşması sırasında kalp krizi geçirdikten sonra vefat eden Hasan Bitmez için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meclis'teki bütçe görüşmelerinde önceki gün konuşma yaparken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede bugün vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den taziye mesajı geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zengin, "Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Saadet Partisi camiasına ve Meclisimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in Meclis kürsüsünde iktidarın İsrail politikasını eleştirdiği konuşması sırasında fenalaşarak yere düştüğü anda AK Parti sıralarından “Allah’ın gazabı böyle olur” diye bağıran vekil ya da vekiller olduğu Meclis tutanaklarında yer aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, “Bazı arkadaşlarımız arkada oldukları için ne olduğunu anlayamamış olabilir” açıklaması yaptı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, görüntülerde Bitmez yere düşmeden önce Zengin’in ayağa kalkarak elini kolunu salladığına, Bitmez yığıldıktan sonra bağırmayı sürdürdüğüne dikkat çekti.

Saymaz, “Zengin, ‘Arka sıralardaki AK Partilileri’ bahane ederek inandırıcılıktan uzak bir savunma yapıyor. Zaten bir milletvekilinin ‘Allah’ın gazabı böyle olur’ demiş olması için Bitmez’in düştüğünü görmesi lazım. Haydi, arkadakiler görmedi, diyelim. En önde oturan ve ayakta olan Zengin de mi görmedi? O an... Ne söylüyordu? Yoksa ‘Allah’ın gazabı böyle olur!’ mu diyordu?” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)