Özhaseki: AK Parti ailesi üyesi olarak lütfen hepiniz başınızı dik tutun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki AK Partililere seslendi: Lütfen hepiniz başınızı dik tutun. O kadar başarımız var ki her bir alanda...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocaeli'de AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 66. Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlatan Özhaseki "Yıllar öncesinde Sayın Cumhurbaşkanı'mız, ondan önce de birçok Allah dostunun başlatmış olduğu mücadele, 2000'li yılların başında ete kemiğe büründü. AK Parti olarak 21. yılımızdayız, 21 yıldır bir gayret var" dedi.

AK Partililere seslenen Özhaseki özetle şunları söyledi:

HANGİ ALANDA DERSENİZ...: AK Parti ailesi üyesi olarak lütfen hepiniz başınızı dik tutun. O kadar çok başarımız var ki, hükümet etme noktasında, aklınıza gelebilecek her bir alanda, Cumhuriyet tarihi boyunca gelmiş geçmiş tüm hükümetlerden başarılıyız. Hangi alanda derseniz, sağlık alanında mı? Çok şükür, hele ki AK Parti'nin olduğu, şehir hastanelerinin açıldığı, tüm hastanelerin hizmetlerinin birleştirilip en güzel hizmetlerin verildiği bir dönemde pandemiye yakalandık.
KILIÇDAROĞLU DÖNEMİNDE PANDEMİ OLSAYDI...: Kılıçdaroğlu'nun genel müdür olduğu dönemde pandemi gelseydi ne olurdu acaba? Düşünsenize. Ulaştırma alanında yapılan çit yollardan mı, havaalanlarından mı, hızlı trenden mi, tüneller, köprülerden mi bahsedelim? Çok şükür her birinde başarılıyız.

SEÇİLMİŞLERE HAYATI ZEHİR EDEN YAPI VARDI: Biz iktidara gelene kadar, seçilmişlere hayatı zehir eden bir yapı vardı. Bizler seçiyoruz, o insanlar temsilcimiz diyoruz, Ankara'ya gönderiyoruz. Ankara'da bekleyen, yer altına inmiş yılanlar çıyanlar vardı. Onlar, bizim seçtiğimiz insanların başına çorap örmek için hazırda bekliyorlardı. Cinayetler, faili meçhuller, siyasileri itibarsızlaştırma operasyonları başlıyordu. İhtilal yapıyorlar, millet ayakta alkışlıyor, 'Allah razı olsun, geldiniz bizi kurtardınız.' dedirtmeye çalışıyorlardı... O vesayetçi yapıyı toprağa gömen bir lider vardı, onun da adı Recep Tayyip Erdoğan. (HABER MERKEZİ)