Özge Ulusoy'dan 2022'ye veda: Canımdan can aldın

Babası Haydar Ulusoy'u trafik kazasında kaybeden manken Özge Ulusoy, 2022'ye veda paylaşımı yaptı. Ulusoy paylaşımında, "Niye hoş kalasın 2022, giderayak canımdan can aldın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Babası Haydar Ulusoy'u (73), 4 Aralık Pazar günü geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden manken Özge Ulusoy 2022 yılına veda paylaşımı yaptı.

Ulusoy paylaşımında "1 ayda 10 yıl yaşlandım, sadece bugün de üstüne +5 yıl. Allahım sen beterinden sakla. Hoşça kal ya da kalma, niye hoş kalasın 2022! Giderayak canımdan can aldın... Beklenmediktin... Güzel hatırlayamayacağım seni, kalbim kırık... Tek bir işe yaradın, büyüdüm" ifadelerini kullandı.

Daha sonra babası ile birlikte çekilmiş çocukluk fotoğrafını paylaşan Ulusoy, kaybettiği babasına şöyle seslendi:

"Kalbim. Seni bu evrendeki tüm sevgilerden daha çok seviyorum… Benimlesin biliyorum hissediyorum…Hoşça kal demiyorum elbet kavuşacağız… Kusursuz bir baba harika bir eş mükemmel bir insan olduğun için teşekkür ederim… Senin kızın olmak bir gurur. Sana tüm hakkım helal babacığım umarım sen de bizleri izleyip gururlanıyorsundur hep yaptığın gibi… Annem bize emanet sen de oradan bizleri koru olur mu?
Mekanın cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Kızın Fındıka Hanım…"  (HABER MERKEZİ)