'Özel-Erdoğan görüşmesi Türkiye’de mağdur kim varsa onlar için yapıldı'

Özel-Erdoğan görüşmesiyle ilgili konuşan CHP'li Veli Ağbaba, "Herkes bilisin ki bu görüşme Türkiye’de mağdur kim varsa onlar için yapıldı. Türkiye’nin yararına ne varsa onlar konuşuldu" dedi.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili “Herkes bilisin ki bu görüşme Türkiye’de mağdur kim varsa onlar için yapıldı. Ne konuşuldu diye merak ediyorsanız; mağdurlar, hukuksuzluk, emekliler, belediyeler, işsizlik, yoksulluk Türkiye’nin yararına ne varsa onlar konuşuldu" dedi.

31 Mart’ta Arguvan Belediye Başkanı seçilen Ersoy Eren’i ziyaretinde konuşan Veli Ağbaba, "Türkiye’nin yararına olan her türlü çalışma yapılır. Yoksulların yararına her türlü şey müzakere edilir" diye konuştu.

Veli Ağbaba, şunları söyledi: 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çok önemli adımlar attığını dile getiren Ağbaba, “Cumhurbaşkanıyla görüştü. Herkes bilisin ki bu görüşme Türkiye’de mağdur kim varsa onlar için yapıldı. Ne konuşuldu diye merak ediyorsanız; mağdurlar, hukuksuzluk, emekliler, belediyeler, işsizlik, yoksulluk Türkiye’nin yararına ne varsa onlara konuşuldu. Türkiye’nin yararına olan her türlü çalışma yapılır. Yoksulların yararına her türlü şey müzakere edilir. Bunun yanında haksızlığa, yolsuzluğa, yoksulluğa, liyakatsizliğe karşı mücadele edilir. Devletin kurumlarında birçok atanamayan öğretmen, insan var ayrıca işe alımlarda hala mülakat devam ediyor. Bunlarla kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı ile mülakatları, liyakatsizliği, atanamayan öğretmenleri, emeklileri, yoksulluğu ve yapılan hukuksuzlukları konuştu. Çok büyük alanda yapılan hukuksuzluk var, yargı bağımsız değil bu konular görüşüldü. Bunlar konuşulmaya devam edilecek” ifadelerine yer verdi.

'DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM, MALATYA İÇİN UĞRAŞACAĞIM'

Malatya’da CHP’li belediye sayısının 5’e yükseldiğini hatırlatan Ağbaba, “Hem Türkiye hem de Malatya’da 1977’den sonra en büyük oy oranına ulaştık. Seçimi kazanacağımı bekliyordum, çok umutluydum ama koşullar böyle oldu. Malatya için çalışmaya devam edeceğim, sorumluluğumuz çok daha arttı. Önceden yüzde 18 ila 20’ye karşı sorumluluğumuz vardı ama şimdi her 10 kişiden dördüne karşı sorumluluğumuz var. Daha fazla çalışacağım, Malatya için uğraşacağım. Gençler ve çocuklar için çok daha fazla çalışacağım" dedi.

Etiketler veli ağbaba chp