Özdağ'ın avukatı Seymen: 2 yıl içinde 14 kişiye Bahçeli'yi eleştirdikten sonra saldırı düzenlendi

Selçuk Özdağ'ın avukatı ve Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Seymen: “Şöyle bir araştırma yaptık sadece 2 yıl içinde toplam 14 kişiye Bahçeli’yi eleştirdikten sonra bu tür saldırılar düzenlendi.”

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun aynı gün saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. Saldırıları değerlendiren Selçuk Özdağ’ın avukatı ve Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Seymen, “Şöyle bir araştırma yaptık sadece 2 yıl içinde toplam 14 kişiye Bahçeli’yi eleştirdikten sonra bu tür saldırılar düzenlendi” dedi. 

Artı TV'de yayınlanan Sibel Hürtaş'la Ankara Gündemi programına katılan 14 kişiye bir iki yıl içerisinde saldırı olmasının normal olmadığını belirten Seymen, "Ben Bahçeli'nin talimatıyla oldu diye bir iddiada bulunmuyorum ama parti içerisindeki isimlerin, bu saldırıları kutsayan, alkışlayan açıklamaları kamuoyu tarafından o taraftan saldırıların gerçekleştiğine dair algı oluştu. 
Tabi ki biz kimin saldırdığını bilmiyoruz ancak şöyle anlayabiliriz, açıklamalar doğrultusunda kimin olacağını tahmin edebiliriz. Ve açıklamalara bakarak hangi taraftan saldırıların geldiğini tahmin edebiliyoruz" ifadelerini kullandı. (KAYNAK: ARTIGERÇEK)