Sinan Oğan İçişleri Bakanlığı önüne gitmekten vazgeçti: Ümit Özdağ rica etti

Sinan Oğan, Süleyman Soylu'nun kendisine de hakaret ettiğini savunarak, "Ümit Özdağ, yarın bakanlık önünde olacağını açıkladı. Ben de orada olacağım" dedi. Oğan daha sonra kararından vazgeçti.

Sinan Oğan
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi kendisine de hakaret ettiğini savunarak, "Ümit Özdağ, yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım" ifadelerini kullandı. Oğan daha sonra Özdağ'ın tek başına gitme isteğini iletmesinin ardından bakanlığa gitmekten vazgeçtiğini duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, kendisi hakkında bir televizyon programında "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Soylu'ya, "Tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum" ifadeleriyle düello çağrısı yapmıştı.   

Sinan Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Süleyman Soylu ve İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler" dedi.

Oğan'ın paylaşımı şöyle: 

"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!"


Sinan Oğan daha sonra ikinci bir paylaşım yaparak kararından vazgeçtiğini duyurdu. Açıklamasında "Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)