Ozan Tufan: Fenerbahçe'de yaşadıklarımı hak etmedim, kırgınım

Bu sezon Hull City forması giyecek olan Ozan Tufan, Fenerbahçe'de yaşadıklarını hak etmediğini ve kırgın olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hull City ile Fenerbahçe, yarın Sakarya'da dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Takımın yeni transferi Ozan Tufan maç öncesi yapılan bilgilendirme toplantısı katıldı.

Fenerbahçe'ye kırgınlığı olup olmadığı sorulan Ozan Tufan, "Tabii ki kırgınlıklar var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var. Benim yaşamadığım bir sorun bana lanse edildi. O yüzden bir kırgınlığım var. Daha detaylı şekilde konuşuruz belki sonra" diye konuştu.

Ozan Tufan sezon sonunda Hull City ile anlaştığını ve anlaşma konusunda Acun Ilıcalı'ya çok teşekkür ettiğini kaydederek, şunları ifade etti:

"Acun abi ile kısa bir görüşmemiz oldu, kendisinin de dediği gibi. Hayallerinden bahsetti, 'Hayallerimizin bir parçası olmak ister misin?' dedi. Ben de hayallerinin içinde olmak istedim. Sonra Şota hocamla bir telefon görüşmemiz oldu. Hoca da benimle ilgili beklentilerini söyledi. Ben de o beklentileri karşılayabileceğimi, hala heyecanlı olduğumu, hala istekli olduğumu söyledim. Ve Premier Lig yolunda bunu emin adımlarla başarabileceğimizi söyledim. Herkesin hayali olan bu ligde kısa bir dönem de olsa oynamış bulunuyorum. Tekrardan takımı oraya çıkarabilmek için elimden gelenin fazlasını yapma ümidiyle transfer oldum.

‘FENERBAHÇE DÖNEMİ BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLDU’

Kendime güveniyorum. Kendi oyun tarzıma, oyun gücüme güveniyorum. Futbolda en önemli şeylerden biri benim açımdan mental. Mentalim, kafam sahanın içinde, boş olduğu zaman kendimi daha iyi yönlendirebilen, daha iyi oynayabilen bir oyuncuyum. Sizler de takdir edersiniz ki Fenerbahçe dönemi benim için çok zor oldu. Çünkü hem taraftar hem de kulüp açısından burada yoğun bir 7 sezon geçirdim. Ama şimdi yeni bir heyecan, serüven. Dilerim ki sene sonunda ülkemizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil ederiz. En iyi yerlerde olma ümidiyle buraya transfer edilmiş oldum." (HABER MERKEZİ)