Oyuncu Mia Wasikowska Hollywood’da tacize uğradığını açıkladı

Oyuncu Mia Wasikowska, Hollywood'da tacize uğradığını ve bu nedenden dolayı da Avustralya'ya yerleşip oyunculuğa ara verdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Alice Harikalar Diyarında" filmiyle tanınan Avustralyalı oyuncu Mia Wasikowska, Hollywood'u neden terk ettiğini ve genç yaşta oyunculuğa neden ara verdiğini açıkladı. Sydney Morning Herald'a konuşan Wasikowska, Hollywood’da tacize uğradığını söyledi. 

DailyMail'in aktardığı habere göre, Wasikowska, "Gençtim, kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyordum" dedi. Birçok genç kadın oyuncunun Hollywood'da kötü muamele gördüğünü söyleyen Wasikowska, "Hollywood’da kendilerine yönelik uygunsuz davranış gösterilmeyen herhangi bir genç kadın bulmak çok zor” yorumunu yaptı.

Oyuncu, Hollywood'dan Avustralya'ya taşınıp yerel projelerde çalıştığını dile getirdi. Hollywood'dan 'baskıcı' olarak söz eden Wasikowska, "Sektörün sevmediğim kısımlarına karşı daha az sabrım olduğunu düşünüyorum. Bana iş sağlayacak bir imaja itilmeyi çok fazla umursamıyorum" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)