Oyuncu Keira Knightley korona virüsüne yakalandı

Oyuncu Keira Knightley, eşi ve iki çocuğuyla birlikte korona virüsüne yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Aşk ve Gurur", "Düşes", "Enigma", "Anna Karenina", "Kefaret" ve "Karayip Korsanları" serisindeki rolleriyle tanınan oyuncu Keira Knightly, kendisine, eşine ve iki çocuğuna Covid-19 teşhisi konduğunu açıkladı.

Yeni korku komedisi "Silent Night"ın tanıtımı için Stella dergisine konuşan Knightly, ailesiyle birlikte karantinada olduğunu ve hastalıkla mücadele ettiğini belirtti. Müzisyen eşi James Righton'ın hastalığı belirtisiz bir şekilde geçirdiğini söyleyen oyuncu kendisinin ise kötü hissettiğini belirterek, "Korona virüsüne yakalandım ve kendimi çok kötü hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Knightley, eşinin soğuk su yüzücüsü olduğunu belirterek esprili bir şekilde, "O bu konuda çok kendini beğenmiş davranıyor. Hastalığı soğuk su yüzücüsü olduğu için belirtisiz geçirdiğine, benimse soğuk su yüzücüsü olmadığım için kötü hissettiğime inanıyor" dedi. Oyuncu ayrıca, 6 yaşındaki Edie ve 2 yaşındaki Delilah adlı iki kızının da korona virüsüne yakalandığını ancak ondan daha hızlı iyileştiklerini söyledi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)