Oyuncu Jay Pickett, film çekimleri sırasında öldü

"General Hospital", "Days of Our Lives" dizileriyle tanınan oyuncu Jay Pickett, "Treasure Valley" filminin çekimleri sırasında öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "General Hospital" ve "Days of Our Lives" dizilerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Jay Pickett, cuma günü kendi yazdığı, yapımcılığını yaptığı ve oynadığı "Treasure Valley" filminin çekimleri sırasında öldü. 60 yaşındaki oyuncunun ölüm haberi Facebook sayfasından duyuruldu.

Filmin oyuncularından Travis Mills yaptığı paylaşımda, "Çoğunuz iki gün önce yaşanan trajediyi duymuşsunuzdur. Başrol oyuncumuz, yazarımız, yapımcımız ve bu filmin yaratıcısı Jay Pickett, biz bir sahneyi çekmeye hazırlanırken aniden vefat etti. Ölüm nedeni hakkında resmi bir açıklama yok ama kalp krizi geçirmiş gibi görünüyor. Orada bulunan herkes onu hayatta tutmak için ellerinden geleni yaptı. Kalplerimiz kırıldı ve bu şok edici trajediden harap olan ailesi için yas tutuyoruz" ifadelerini kullandı. 

“Treasure Valley” filminin oyuncusu ve ortak yapımcısı Jim Heffel da, "Jay Pickett cennete gitmeye karar verdi. O gerçekten özlenecek. Rüzgar gibi git ortak" yazdı.

JAY PICKETT KİMDİR?

10 Şubat 1961'de doğan Amerikalı oyuncu Jay Pickett pembe dizi kariyerine 1991 yılında Days of Our Lives dizisinde Dr. Chip Lakin karakterini oynayarak başladı. Pickett, "Port Charles"ta 1997-2003 yılları arasında 700'ün üzerinde bölümde Frank Scanlon'u canlandırdı. "General Hospital" dizisinde ise David Harper rolünü 2006-2008 yılları arasında oynadı. Elena Marie Bates ile evli olan oyuncunun iki kızı ve bir oğlu bulunuyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)