Otomobil metro inşaatındaki 25 metrelik boşluğa düştü: 1 ölü, 1 yaralı

Balçova'da meydana gelen kazada bir araç metro inşaatı alanına girdi. 25 metrelik boşluğa düşen araçta bulunan Finlandiyalı Timo Janek Karkkainen vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İzmir'in Balçova ilçesinde bir otomobil metro inşaatındaki 25 metrelik boşluğa düştü. Kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Konak'tan Narlıdere istikametine giden Pınar K. (35) idaresindeki otomobil, Mithatpaşa Caddesi'nde yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere metro inşaatı alanına girdi. Bariyerleri aşan otomobil, metro inşaatında bulunan 25 metre derinliğindeki şaftın içine düştü.

Olay yerine gelen ekipler, vinç yardımıyla aracın bulunduğu alana indi. Yaklaşık iki saatlik çalışma sonrası sürücü ile araçtaki 40 yaşındaki Finlandiyalı Timo Janek Karkkainen bulundukları yerden çıkarıldı.

Yaralılardan sürücü Pınar K. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Janek Karkkainen de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Karkkainen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Pınar K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.(AA)

Etiketler izmir kaza