Osmaniye’de yollarının yapılmamasını yolu kapatarak protesto ettiler

Osmaniye’nin Akyar Mahallesi’nde halk, yollarının yıllardır söz verilip yapılmamasını, yolu trafiğe kapatarak protesto etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Osmaniye’nin Akyar Mahallesi’nde insanlar, yollarının yıllardır yapılmamasına tepki gösterdi. Mahalleliler tepkilerini yolu tahta ve kalaslarla trafiğe kapatarak gösterdi.

ANKA’ya konuşan Selahattin Kurt “Benim hükümetim, benim Sayın Cumhurbaşkanım; bu yolun yapılmadığını görsün buradaki yetkililere kızacağına inanıyorum. O yüzden yetkili arkadaşlardan duyarlı olup bir an önce yolların yapılmasını talep ediyorum” dedi.

Mahallede yaşayan Mahmut Seyitoğlu de, “Defalarca söz aldık buraya geldiler, milletvekili geldi defalarca söyledik onlarda söz veriyor lafın ne önü var ne arkası” diye konuştu.

‘PARKELERİ EN EŞEK GİTMEZ AFFEDERSİNİZ YOLLARA DÖŞEDİLER’

Tuğba Kurt ise “Bu yoldan çok muzdaribiz, çok perişanız, zor durumdayız. Yaz geldi kapımızı açamıyoruz, pencerelerimizi açamıyoruz, halılarımızı seremiyoruz, çamaşırımızı açamıyoruz çok zor durumdayız. Hiçbir şey göremedik çeşmelerimiz kış geldi mi çamur akıyor, yolumuz yok, çok zor durumdayız yani. Geldiler söz verdiler, söz verdiler yapacağız dediler hiçbir şey görmedik, hiçbir destek görmedik. Götürdüler parkeleri en eşek gitmez affedersiniz yollara döşediler” sözleriyle tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Osmaniye yol kapatma