Oscar Isaac, Andrew Garfield ve Mia Goth kadroda: Guillermo del Toro’dan 'Frankenstein' filmi geliyor

Guillermo del Toro, Frankenstein'ın hikâyesini ele alacağı yeni filminde yer alması için Oscar Isaac, Mia Goth ve Andrew Garfield ile görüşüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen hafta sonunda düzenlenen 95'inci Oscar Ödülleri'nde "Pinokyo" filmiyle En İyi Animasyon kategorisinde ödül kazanarak Oscar sayısını üçe çıkaran yönetmen Guillermo del Toro, bir süredir senaryo sürecini yürüttüğü Frankenstein uyarlaması için oyuncularla görüşmeye başladı. Del Toro'nun yönetmenliğini de üstleneceği film, Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Box Office Türkiye'nin Deadline'dan aktardığına göre, Del Toro filmde yer alması için son olarak 'Scenes from a Marriage' ve 'Moon Knight' gibi yapımlarda yer alan Oscar Isaac, "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok"tan sonra mini dizi 'Under the Banner of Heaven'ın başrolünü üstlenen Andrew Garfield ve yakın dönemde Ti West imzalı korku üçlemesinin ilk iki filmi "X" ve "Pearl" ile tanınan Mia Goth ile görüştü. Her ne kadar resmi bir anlaşma olduğu açıklanmasa da, üç oyuncunun da filmde yer almak için hazır olduğu belirtiliyor. 

Yönetmenin Mary Shelley imzalı klasik Frankenstein'dan uyarlayacağı filmin senaryo yazım süreci devam ediyor.