Oscar Adayı oyuncu Andrew Garfield oyunculuğa ara veriyor

Yakında FX dizisi "Under the Banner of Heaven" ile ekranlara gelecek olan Andrew Garfield, bir süre dinlenmek istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - “Tick, Tick... Boom!” filmiyle ikinci Oscar adaylığını kazanan oyuncu Andrew Garfield, oyunculuğa ara vermeyi planladığını duyurdu. FX'te yayınlanacak yeni dizi projesi “Under the Banner of Heaven” için Variety'ye konuşan Garfield, diziyi ve diziden sonra nasıl bir yol izleyeceğini anlattı. 

Son olarak "Tick, Tick… Boom!", "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" ve "The Eyes of Tammy Faye" filmleriyle izleyicilerle buluşan Andrew Garfield, "Bir süre dinleneceğim.  Bir süre kendimi yeniden ayarlayacağım, sonraki adımda ne yapmak istediğime, kim olmak istediğime karar vermem gerekiyor. Yani biliyorsunuz bu ödül sezonu inanılmaz karışık bir dönem. Sıradan biri olmaya ihtiyacım var" dedi.

'HİKÂYEYE İYİ BAKMAK İSTİYORSAK ÖNCE KENDİMİZE BAKMAMIZ GEREKİYOR'

Garfield sözlerine şöyle devam etti:

"Bence oyun geceleri yapmak, doğada yürüyüşe çıkmak veya biraz yüzmek, dalmak, dans etmek ve iyi yemek yemek gerçekten bizim için bir ihtiyaç. Böylece gerçekten geri döndüğünüzde kendimizi işe tam olarak verebiliriz. Eğer hikâyeye iyi bakmak istiyorsak önce kendimize iyi bakmamız gerekiyor." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)