Oscar adayı filmin başrol oyuncusu Rachel Zegler, Oscar'a sunucu olarak davet edildi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2022 Oscar Ödül Töreni'ne davet edilmediğini duyuran "West Side Story" filminin başrol oyuncusu Rachel Zegler, törene sunucu olarak davet edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Steven Spielberg'in kariyerindeki ilk müzikal filmi "West Side Story"nin başrolünde yer alan oyuncu Rachel Zegler, 94. Oscar Ödül Töreni'ne sunucu olarak davet edildi. Zegler, ödül töreninde sahneye çıkarak yarışma kategorilerinden birinin kazananını açıklayacak. 

Oyuncu Rachel Zegler sunuculuğunu, Instagram hesabından Akademi'nin gönderisini paylaşarak duyurdu. 

.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu, geçen günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Oscar Ödül törenine davet edilmediğini açıklamıştı. Zegler'in davet edilmemesi üzerine gelen tepkiler Akademi'ye yönelse de Deadline, Oscar ödül töreni davetiyelerini film stüdyolarının dağıttığını belirtti. 

Zegler, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bilmiyorum, her şeyi denedim ama bu gerçekleşmeyecek. West Side Stoy'i kanepemden destekleyeceğim ve 3 yıl önce yorulmadan yaptığımız iş için gurur duyacağım. Umarım bir son dakika mucizesi olur ve filmimizi şahsen kutlayabilirim ama bazen böyle oluyor sanırım. Bütün şok ve öfke için teşekkürler, hayal kırıklığına uğradım ama sorun değil. Filmimizle çok gurur duyuyorum" dedi.