Oscar adayı filmin başrol oyuncusu Rachel Zegler, Oscar'a davet edilmedi

"West Side Story" filminde başrolde olan Rachel Zegler, 2022 Oscar Ödül Töreni'ne davet edilmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Steven Spielberg'in kariyerindeki ilk müzikal filmi "West Side Story", 94. Oscar Ödülleri'nde En İyi Film de dahil olmak üzere toplam 7 kategoride yarışıyor. Buna rağmen filmin başrolü Rachel Zegler, 27 Mart'ta düzenlenecek Oscar Ödül törenine davet edilmediğini açıkladı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Rachel Zegler'ın Oscar'a davet edilmediği, bir hayranının sosyal medya üzerinden törende ne giyeceğini sormasıyla ortaya çıktı. Zegler'in davet edilmemesi üzerine gelen tepkiler Akademi'ye yönelse de Deadline, Oscar ödül töreni davetiyelerini film stüdyolarının dağıttığını belirtti. Dolayısıyla Rachel Zegler'ın geceye davet edilmemesinin sorumlusu Disney. 

Zegler, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bilmiyorum, her şeyi denedim ama bu gerçekleşmeyecek. West Side Stoy'i kanepemden destekleyeceğim ve 3 yıl önce yorulmadan yaptığımız iş için gurur duyacağım. Umarım bir son dakika mucizesi olur ve filmimizi şahsen kutlayabilirim ama bazen böyle oluyor sanırım. Bütün şok ve öfke için teşekkürler, hayal kırıklığına uğradım ama sorun değil. Filmimizle çok gurur duyuyorum" dedi.

"West Side Story", filmde Maria karakterini canlandıran Zegler'in ilk filmi.