Örümcek Adam'ın yönetmeni Jon Watts: Örümcek Adam filmi, Endgame gibi olacak

"Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"un yönetmeni Jon Watts, tüm Örümcek Adam filmlerinden karakterleri içeren filmi "Avengers: Endgame"e benzetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Empire dergisinin bu ayki kapak konusu olan "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filmi için bir röportaj veren yönetmen Jon Watts, üçlemenin bu ayağının 'destansı' bir başarıya ulaşacağını söyledi. Yönetmen Watts ayrıca, filmi “Örümcek Adam: Endgame” olarak adlandırdığını belirtti. 

Kayıp Rıhtım'ın Empire'dan aktardığına göre, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"ta Peter Parker/Örümcek Adam rolünde Tom Holland, MJ rolünde Zendaya, May Hala rolünde Marisa Tomei, J. Jonah Jameson rolünde J.K. Simmons ve Happy Hogan rolünde Jon Favreau, Wong rolünde Benedict Wong ve Doctor Strange rolünde Benedict Cumberbatch yer alıyor. 

GREEN GOBLİN, ELEKTRO VE DOCTOR OCTOPUS GERİ DÖNÜYOR

Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filminde, önceki "Örümcek Adam" filmlerindeki rollerini üstlenecekleri iddiası henüz doğrulanmasa da Green Goblin’in filme geri döneceği kesinleşti. Jamie Foxx, Electro rolünde ve Alfred Molina da Doctor Octopus rolünde filme dönecek.

Yeni film ayrıca Betty Brant (Angourie Rice), Ned Leeds (Jacob Batalon), Flash Thompson (Tony Revolori), Mr. Harrington (Martin Starr), Mr Dell (JB Smoove) ve Koç Wilson (Hannibal Buress) gibi karakterlerin geri dönüşünü de içerecek. Ancak yeni filmin Marvel’dan çok daha fazla karakteri içereceği iddiası da gündemde. 

Marvel Sinematik Evreni’nin filmi "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok", 17  Aralık 2021’de vizyona girecek.