Online alışverişte yeni ürün: 'Ünlü'den mesaj

Bir online alışveriş sitesi para ile 'ünlü mesajı' satmaya başladı. Siteden mesaj satın alanlar, seçtiği ünlünün kendisine özel mesajını bir ücret karşılığında dinliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Online bir alışveriş sitesi, 'ünlüden mesaj' satılan bir platform kurdu. Birçok ünlü ismin yer aldığı sitede, ünlü isimler belirli bir ücret karşılığında sevenlerine mesajlar içeren kısa bir video gönderiyor.

Uygulama için sitesinde ayrı bir platform kuran firmanın sisteminde mesaj gönderen ünlüler ise Ahmet Çakar, Yunus Günçe, Abdülkerim Durmaz, Serdar Ortaç, Selim Yuhay, Ege, Yaşar, Evrim Keklik, Eray Aksungur, Nuri Alço, İsmail Baki Tuncer, Aydilge, Okan Karacan, Elif Gören ve Burak Akkul. Sitede yer alan isimler için belirlenen kişiye özel mesaj fiyatları 95 TL'den başlayarak 708 TL'ye kadar çıkıyor.

.

Sitedeki platformda yer alan açıklamada uygulama, "Hayranı olduğun ünlüye ulaşmanın en hızlı yolu! Hemen istediğin ünlüyü seç, ister kendin için istersen sevdiklerine unutamayacakları bir sürpriz yapmak için talebini ilet, sana özel videoyu 72 saat içerisinde göndersin!" ifadeleri ile tanıtılıyor. 

Platformda yer alan fiyat listesindeki en yüksek ise miktar ise oyuncu ve sunucu Yunus Günçe ile komedyen İsmail Baki Tuncer için isteniyor. Platformda yer alan ünlülerin, 'sipariş' verildikten sonra 72 saat içinde dönüş yaparak talebi onaylama ya da reddetme hakkı bulunuyor.

.

Platformda geçtiğimiz haftalarda korona virüsüne yakalandığı için hastanede tedavi gören sunucu ve oyuncu Okan Karacan için belirlenen ücret tutarından da indirim yapılarak mesaj başına fiyatın 315 TL'den 158 TL'ye düşürüldüğü belirtiliyor.