'Ömer', yengesinin tedavi parasıyla 'Ezel' oldu: Oyuncu olup ödeyeceğim

Yengesinin parasını çalarak ortadan kaybolduğu iddia edilen Ömer Can Aslanhan bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Aslanhan, adını Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanser hastası yengesinin 300 bin liralık tedavi parasını alarak pahalı kıyafetler, lüks yaşam ve estetik için harcayan Ömer Can Aslanhan sosyal medyada gündem oldu. Aslanhan'ın adını da Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Ezel' dizisinde canlandırdığı karakterin ismi olan "Ezel Bayraktar" olarak değiştirip oyunculuk yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. 

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Ömer Can Aslanhan, canlı yayında abisi ve yengesiyle konuşarak, yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı harcadığını söyledi. Ayrıca abisinin parayı yengesinden kaçırmak için kendisine verdiğini iddia eden Aslanhan, "Parayı, dizilerde başrol alırsam öderim" dedi. 

MAHKEME KARARIYLA ADINI EZEL BAYRAKTAR YAPTI

Dizilerde oyunculuk yapan Aslanhan’ın mahkeme kararı ile Ezel Bayraktar ismini aldığı ortaya çıktı. Güveni kötüye kullanmak üzerine suç kaydı olduğu öğrenilen ve kendisini çevresindekilere mühendis veya mimar olarak tanıtan Aslanhan, “Parayı ihtiyacım için kullandım. Evimden işimden oldum, bu yüzden kullandım parayı. Çar çur ettim. Oyunculuk için yatırım yaptım. Günde 5-10 bin harcadım" diye konuştu. 

.

Aslanhan, Müge Anlı'nın 'bayağı süslü püslü birisin' demesini ardından, ''Evet karakterim böyle, projelerim var. Oyuncu olacağım. Yeni bir proje var yeni imza attım. Para kazanınca paralarını vereceğim. Adımı da, soyadımı da ailem yüzünden değiştirdim. Bunların soyismini bile kullanmak istemiyorum. Ezel Bayraktar'ı seviyorum'' ifadelerini kullandı. 

 

EZEL BAYRAKTAR KİMDİR?

Ezel Bayraktar, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosu Kerem Deren ve Pınar Bulut ikilisi tarafından kaleme alınan 'Ezel' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat verdiği kurgusal bir karakterdir. Asıl adı Ömer Uçar olan karakter, soygun ve cinayetten suçlanarak cezaevine gönderilir. Yapılan ameliyatlarla Ömer'in yüzü, sesi, fiziği değişir. Ömer Uçar ismini de bırakarak Ezel Bayraktar adını alır.

28 Eylül 2009 tarihinde Show TV'de yayınlanmaya başlayan dizi, 20 Haziran 2011'de ATV'de yayınlanan 71'nci bölümle final yaptı. (HABER MERKEZİ)