'Ölüler Ordusu'nun yönetmeni Zack Snyder'ın yeni projesi belli oldu: Netflix için bilim kurgu filmi çekecek

Zack Snyder, Netflix bir bilim kurgu filmi çekecek. “Rebel Moon” adlı film, Belisarius adlı bir tiranın orduları tarafından tehdit edilen galaksideki barışçıl bir koloniyi odağına alacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korku/aksiyon filmi "Ölüler Ordusu"nun Mayıs ayında Netflix'te gösterime girmesinin ardından filmin yönetmeni Zack Snyder, bir sonraki uzun metrajlı filmini belirledi. Yönetmen, yeni projesi olarak Netflix için “Rebel Moon” adlı bir bilim kurgu filmi çekecek.

“Rebel Moon” adlı film, Belisarius adlı bir tiranın orduları tarafından tehdit edilen galaksideki barışçıl bir koloniyi odağına alacak. Hikâye, tehditler karşısında çaresiz kalan koloninin, tiranın ordusuyla savaşması için gizemli bir geçmişi olan genç bir kadını komşu gezegenlerden savaşçılar bulmaya göndermesiyle başlayan mücadeleyi anlatacak.

Hikâyesini Snyder ve Kurt Johnstad'ın oluşturduğu filmin senaryosunu ise Shay Hatten (“Ölüler Ordusu”, “John Wick 3”) ve Johnstad, Snyder'la birlikte yazdı. Snyder filmle ilgili yaptığı açıklamada, Star Wars serisi ve Akira Kurosawa filmleriyle büyüdüğünü ifade ederek, çekeceği filmin bilim kurgu türüne olan sevgisinin bir göstergesi olacağını belirtti.

Zack Syner’ın filmleri arasında “300 Spartalı”, “Watchmen”, “Batman v Superman”, “Justice Leage” gibi yapımlar yer alıyor. (AjansBizim)