Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan transfer

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Kadroda, Savaş Özdemir de yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın final yapmasının ardından Onur Tan ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' oldu.

Kaynarca’nın yeni dizisi Haziran ayının sonunda sete çıkacak. Yapım Eylül ayında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizide Oktay Kaynarca Cezayir karakterini canlandıracak.

Dizinin kadrosunu güçlendirmek isteyen Oktay Kaynarca, geçtiğimiz mayıs ayında Işıl Yücesoy ile el sıkıştı. Onur Tan, Kaynarca’nın EDHO’dan rol arkadaşıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı 'Tipi' karakteri ile bilinen oyuncu Savaş Özdemir'in, Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yönetmeni Onur Tan ile görüştüğü ortaya çıktı.

Şu ana kadar kendisine gelen 4 dizi ve 2 sinema filmi teklifini reddettiği öğrenilen Özdemir'in, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi ile görüşmelerinin devam ettiği ve kadroya dahil olacağı öğrenildi.