‘ÖHO trafiği’ kutlamayla bitti: Davul zurnayla Mansur Yavaş ziyareti

Ankara’daki özel halk otobüsü esnafı yaşadıkları sorunları Meral Akşener aracılığıyla Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a iletti. Yavaş’tan söz alan esnaf davul zurna çaldı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOP), yetkilileri yaşadıkları sorunları dile getirmek için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Akşener ise TÖHOP temsilcilerinin yaşadığı sorunları ve taleplerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret ederek anlattı. Akşener, otobüs şoförlerinin Yavaş yönetiminden memnun olduğunu ve şoförlerin bazı taleplerini iletmek için ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Görüşme trafiğinin sonuncusunu ise Ankaralı özel halk otobüsü esnafı yaptı. Aralarında Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara ve Ankara Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş’ın da olduğu esnaf grubu, davul ve zurnayla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

YAVAŞ’A DAVULLU ZURNALI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Alkışlar eşliğinde halayların çekildiği belediye binası önünde otobüs esnafıyla görüşen Yavaş, özel halk otobüsü esnafına maddi destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Hem esnafımız ayakta kalacak hem de vatandaşımız ucuz binmeye devam edecek. İmkanlarımız elverdiği ölçüde de hem esnafa destek olmaya hem de rakamları aşağıda tutmaya gayret edeceğiz” dedi.

KARA: PANDEMİ ÇIKTIĞINDAN BERİ HERKESE YARDIM EDİYOR

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Kurtuluş Kara, Mansur Yavaş’a yardım sözü için teşekkür ettiği konuşmasında, “Pandemi çıktı çıkalı toplu ulaşım esnafına, Ankara halkına, öğrencilere, aç yatmayacak dediği günden bu yana, çiftçilerimiz dahil olmak üzere herkese yardım ediyor” dedi. Meral Akşener ile yapılan görüşmeye dair “gerçekleri konuştuk” diyen Kara, “Mansur başkanım gerçekten esnafı ayakta tutabilmek için inanın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bütçelerini kullanarak bizleri bu hâle getirdi. Sağ olsun var olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKANIMIZIN HAMLESİ DİĞER İLLERDEKİ BELEDİYERE ÖRNEK OLUR’

Ankara Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş ise gerçekleştirilen ziyarete ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
“Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Pandeminin başından beri maske, dezenfektan, şoför kabinleri, şoförlerimize gıda yardımı ve nakdi olarak destekleriyle bu sektörü ayakta tutmaya çalıştılar. Bugün de yine desteklerinin devam etmesi yönünde karar aldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Mansur başkanımızın bu hamlesi diğer illerdeki belediyelere de örnek olur ve oradaki arkadaşlarımızın da ayakta kalabilmesi için belediye başkanları destek kararı alırlar.” (DUVAR)

 

Etiketler Mansur Yavaş Ankara