Oğuzhan Uğur’dan Fatih Terim’e: R böyle yapılır

Oğuzhan Uğur yıllar önceki bir yayında teknik direktör Fatih Terim için kullandığı ifadelerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Youtube programcısı Oğuzhan Uğur yıllar önce teknik direktör Fatih Terim için kullandığı ifadelerle ilgili sosyal medyadan özür diledi. Oğuzhan Uğur özür paylaşımında, “R böyle yapılır. Gençliğime verin hocam” ifadelerini kullandı.

Uğur “R böyle yapılır” diye paylaştığı açıklamasında, “Her Galatasaraylı gibi elbette ben de Fatih hocaya büyük bir sevgi ve saygı besliyorum. Ancak 6-7 yıl evvel kendisinin bir kebapçı baskını gündem olmuş, birçok Galatasaraylı kendisine küsmüş, sert şekilde onu eleştirmişti. Ben de eleştirilere dahil olup, programımda kendisine laf atmıştım. Futbol dökülürken neden böyle olaylarla gündem oluyor diye kızmıştım, 6-7 yıl evvel… İzlenmiyorduk tabii o zamanlar, ortam rahattı, geniş geniş konuşmuşum. Şimdi bazı hesaplar videoyu tekrar gündeme getirmişler, sağlı sollu çakıyorlar. Sülaleden Galatasaraylı biri olarak, Galatasaray düşmanlığı yaptığımı düşünenler bile olmuş, üzüldüm. Bu cevap elbette öyle düşünenlere değil, Fatih hocama. Sizi seviyorum hocam, gençliğime veriniz”  dedi. (HABER MERKEZİ)