Öğretmenlerden şemsiyeli saldırıya şemsiyeli protesto

Kandilli Koleji Patronu İsmail Şilan’ın sendikalı bir öğretmene şemsiyeyle saldırması kolej önünde protesto edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kadıköy’de bulunan Kandilli Koleji Patronu İsmail Şilan’ın sendikalı bir öğretmene şemsiyeyle saldırması kolej önünde protesto edildi. Şemsiyeleriyle okul önüne gelen Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri ellerindeki şemsiyeleri okul önüne bırakarak basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasını okuyan Sendika Üyesi Burcu Çıra, Kandilli Koleji’nin ara tatilde öğretmen çalıştırarak suç işlediğini ifade ederek konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayette bulunduklarını ifade etti.

Önceki gün yaşanan saldırıyı da aktaran Çıra, şikayet sonrası sendika üyelerinin kurumu ziyaret ettiğini ifade ederek “Kurumun müdürüyle yapılan ve ‘istediğiniz yere şikâyet edin’ cümlesiyle başlayıp ‘yaptığınız şikâyeti geri çekerseniz dersleri iptal ederim’ cümlesiyle bitme noktasına gelen konuşma; kurum patronunun sendikamız üyelerine saldırmasıyla sonlanmıştır. Bir arkadaşımız küfürler eşliğinde tartaklanarak okul dışına atılmış, bir arkadaşımız kurum patronu tarafından şemsiye ile saldırıya uğramış, bir arkadaşımız müdür odasında rehin alınmıştır” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler Kandilli protesto